7/24 Sohbet Hattı
Hemen Sohbet Edeceğiniz Numaralar!

0044 560 183 480

Arama bedeli faturanıza yansır.

Canlı Ara
+18

Canlı Sohbete Başla!

Melek

Müsait

Ada

Müsait

Selin

Meşgul

İdil

Meşgul

Ceylan

Müsait

Mehtap

Müsait

Kayra

Meşgul

Aslı

Müsait

Sinem

Müsait

Melis

Meşgul

Dilek

Meşgul

Aydan

Müsait

Servis İçeriği

Canlı Sohbet

Sohbet hatları, Canlı Sohbet Hattı ve daha pek çok isime sahiptir. Hepsi sohbet servisinin adıdır. Cep telefonlarından arama yoluyla bayanlarla sohbet edebilirsiniz. Kimsenin numarası birbirinde gözükmez. Kimseyle paylaşamadığınız konuları konuşabilirsiniz. Güvenlidir ve ses kaydınız 3. şahıslarla paylaşılmaz. Canlı sohbet edebileceğiniz maksimum süre 1 saattir. Ardından tekrar bağlanmanız gerekir. günlük konuşmak için uygundur. Kendinizi yalnız yada mutsuz hissettiğiniz an arayarak sohbet arkadaşınıza bağlanabilirsiniz. Moral verici bir telefon uygulamasıdır. Her an her yerden bağlanabilirsiniz.

Cep Telefonları Ücretlendirmesi;

Aramanın bedeli dakikası 8.70 TL dir.

Bunun dışında ek bir ücret talep edilmeyecektir.

Hemen Ara

Bilgilendirme

Canlı Sohbet

SOHBET HATLARI NEDİR?

Sohbet Hatları; Canlı sohbet edebileceğniiz katma değerli bir sistemdir. Telefondan arama yoluyla sohbet edebilirsiniz. Ek üyelik gerekmez. Konuştuğunuz kadar ödersiniz. Aylık kotaları yoktur. Gece gündüz demeden arayabilirsiniz. Her sohbetinizde yeni bayanlarla karşılaşacaksınız. Telefondan aradığınız 15 saniyenin ardından sohbet arkadaşınıza bağlanır. Ayrıca hikaye dinleme özelliği de mevcuttur. Heyecan verici pek çok hikayeyi telefondan dinleyebilir ardından sohbet partnerinize bağlanabilirsiniz. Hiçbir yerde konuşamadığınız sohbeti yapabilirsiinz. Canlı sohbet hattında samimi bir arkadaşlık bulacaksınız. Gerçek bayanlarla sohbet etmek fırsatı szi bekliyor.

Hemen Ara

NE ÖDERİM?

ı Sohbet Hattı Ücretleri : 8.70 TL dir. Ek ödeme yöntemi gerekmez. Konuştuğunuz tutar faturanıza yansır. Komisyon talep edilmez ve numaranızdan konuşulan süre kadar ödenir. Faturalı faturasız hat fark etmeden arama yapabilirsiniz. Faturalı hatlarda ay sonuna yansıtılırken kontörlü hatlardda kontörünüzden düşülür.

Hemen Ara

NASIL ARAMA YAPILIR

Yapmanız gereken numarayı telefona tuşlayarak aramak.T'den arandığında, ilk 15 saniyeden sonra ücretlendirme başlar. Canlı sohbet servisine bağlanmak için numaranızın yurt dışına açık olması gereklidir. Bilgilendirme anonsunda size seçenekler verilecek. Devam ederek sohbete bağlanabilir yada hikaye dinleyebilirsiniz. Canlı sohbet hattında telefonunuzun eski yeni olması önemli değildir. Tüm GSM ile bağlı olan telefonlardan sohbet edebilirsiniz.

Hemen Ara

HATTIMI YURT DIŞINA NASIL AÇARIM?

V için; ULUS AC yazıp 7000'e kısa mesaj göndererek açmanız mümkün.T için; “ULUSLARARASI” yazıp 2222' ye kısa mesaj göndererek yapabilirsiniz veya 444 0 532 T Müşteri Hizmetleri’ni arayarak açtırmanız mümkün.A için ; Müşteri Hizmetleri 500'ü arayarak veya “EVET” yazıp 5656’ya mesaj atarak yapabilirsiniz. Ayrıca Müşteri Hizmetlerinde canlı destek alabilirsiniz. Sohbet Hattına ulaşmak bu kadar basit.

Hemen Ara

E-Posta Adresimiz